fönstervy byte av fönster moderna fönster

Montering av fönster

Vi utför montering vid fönsterbyte

Ett fönsterbyte är ett omfattande arbete, speciellt om du bestämmer dig att utföra arbetet på egen hand. I samband med fönsterbyte innefattar montering av fönster allt från måttagning av dina befintliga fönster, val av nya fönster hos en fackhandel samt själva installationen. Allt detta tar tid och ställer höga krav på både kunskap och utförande.

Vi vill att det ska vara lätt att byta fönster, därför har vårt team på Fönsterbyte Vallentuna tagit fram ett komplett helhetskoncept som ger dig mer tid över till annat. Vi hjälper dig hitta rätt fönster för dina behov, ta fullt ansvar för hela fönsterbytet i Vallentuna och genomför noggrann efterkontroll vid arbetets slut.

Så här monterar vi nya fönster i din bostad

1. Vi inleder arbetet med ett kostnadsfritt hembesök

För att hitta den bästa lösningen för dig kommer vi inleda vårt samarbete med ett kostnadsfritt hembesök. En av våra många fönstermästare kommer hem till dig för att undersöka och planera det kommande fönsterbytet i Vallentuna. Vi kommer presentera ett fast pris för att byta fönster som du i lugn och ro kan gå igenom innan du anlitar oss.

2. Tillverkning av dina fönster

När du väljer att anlita oss för ett fönsterbyte kommer vi direkt påbörja tillverkningen av dina fönster. Vi har ett brett utbud av fönster i grundmodeller som vi sedan anpassar efter dina önskemål gällande funktion, storlek, färger glas och olika tillbehör.

3. Installation och montering av fönster

Det är viktigt att en montering av fönster blir utförd korrekt för att uppfylla dess syfte att behålla värmen i bostaden. För detta ändamål utbildar vi samtliga av våra fönstermontörer internt inom företaget. Med vår erfarenhet vet vi att det vanligtvis tar några dagar att byta fönster, men det beror helt klart på hur många fönster vi ska byta ut. I samband med fönsterbytet i Vallentuna kommer vi montera alla detaljer runt fönstren såsom fönsterbänkar, lister och bleck. Vi kan även frakta bort dina gamla fönster om du önskar.

4. Vi går tillsammans igenom garantier

När fönsterbytet är klart kommer våra montörer gå igenom fönsterbytet tillsammans med dig. Vi gör detta för att säkerställa att du är nöjd och att slutresultatet stämmer överens med det vi kom fram till.

För din trygghet erbjuder vi även omfattande garantier vid ett fönsterbyte i Vallentuna:

  • Vi erbjuder 10 års garanti mot kondens inuti isolerrutan
  • Vi erbjuder 10 års garanti mot röta i karm och båge.
  • Vi erbjuder 3 års garanti på monteringen av dina fönster förutsatt att vi på Fönsterbyte Vallentuna utfört arbetet.

Måttbeställda fönster och flera fönstermodeller

Alla fönster, bostäder och fasader ser olika ut vilket är anledningen till att vi erbjuder måttbeställa fönster av olika sorter. Vi kan bland annat leverera fönster i gediget trä till nästintill underhållsfria aluminiumfönster. Du kan också köpa till olika tillbehör som tillval.

Vi är stolta över att erbjuda svensktillverkade produkter som är utvecklade för att stå emot det nordiska klimatet i kombination med att uppfylla dagens miljökrav gällande energibesparing. Detta självklart utan att tumma på våra fönsters kvalitet.

Jag vill tackar Fönsterbyte Vallentuna för en helt fint jobb! Utsikten är verkligen underbar nu och det känns att det är värmare i huset nu än förut.

Susanne.

Bra pris vid montering av fönster

Vi erbjuder ett konkurrenskraftigt pris vid ett fönsterbyte i Vallentuna och baserar priset på det arbete du vill få gjort. Om du vill få en offert för att byta fönster ska du kontakta oss för att boka in ett första hembesök helt kostnadsfritt.

Vi levererar svensktillverkade fönster som är måttbeställda för dina önskemål. Vi utför montering och efterkontroll av dina fönster.