fönsterbyte fönster ljusinsläpp vardagsrum

Fönsterbyte

Fönster anpassade för det nordiska klimatet

Våra fönstermästare på Fönsterbyte Vallentuna är specialister på att byta fönster i fastigheter av varierande storlekar. Vi levererar produkter som är tillverkade i Sverige och har de rätta egenskaperna att stå emot det påfrestande nordiska klimatet.

Vi inleder varje uppdrag med ett kostnadsfritt hembesök vid din bostad. Under besöket går vi igenom olika saker: bland annat måttagning av dina befintliga fönster, dina tankar kring fönsterbytet i Vallentuna samt vilket material och utseende du vill ha.

Svensktillverkade fönster från FSC-märkt skogsbruk

Vi som arbetar med fönsterbyten i Vallentuna har valt att uteslutande använda oss av svenska fönster i vårt arbete. Över 90 % av det trä, som är virket i fönstren, kommer från FSC-märkt skogsbruk. Det är en garanti för att du får produkter som kommer från ett hållbart skogsbruk vid ditt fönsterbyte.

Vidare använder våra tillverkare vattenlöslig impregnering och färg, något som är relativt ovanligt i Sverige. Fördelarna med att använda sådana färger och impregnering är att våra fönster inte avdunstar några lösningsmedel.

Fundera på följande när du står inför ett fönsterbyte

  1. Material: Välj mellan gedigna träfönster och underhållsfria med aluminium.
  2. Funktion: Välja vridfönster, utåt- eller inåtgående, sidohängda eller fasta fönster.
  3. Utseende: Om du exempelvis önskar ett fönster med äldre stil kan detta återskapas med hjälp av dagens teknik.
  4. Energieffektivitet: Genom att välja rätt glas för dina fönster kan du spara energi då värmen inte lämnar bostaden lika lätt.

Toppen! Arbetet utfördes enligt utlovad tid o datum. Kvalitetsarbete helt igenom. Kan varmt rekommendera detta.

Joanna F.

Vi levererar måttbeställda fönster

När du skall byta fönster i Vallentuna inleder vi gärna samarbetet med ett hembesök där vi mäter upp storleken på fönstren och hjälper dig bestämma vilka produkter som passar ditt hus och behov bäst. Vi kan bland annat erbjuda fönster av aluminium och trä och våra snickare är specialiserade på montering av modellerna.

När det är dags att byta fönster i Vallentuna kan vi, till skillnad från de flesta andra fönsterleverantörer, tillhandahålla produkter som är miljömärkta av Svanen. För att få den certifieringen ställs höga krav på att energiförbrukningen och miljöpåverkan skall vara låg.

Vänd dig till oss inför ditt fönsterbyte i Vallentuna

När du kontaktar oss för att byta fönster i Vallentuna hjälper vi dig genom hela processen, från början till slut.

  • Vi inleder samarbetet med ett kostnadsfritt hembesök
  • Vi beställer alla produkter som behövs
  • Vi monterar fönstren på plats och kontrollerar eventuell tilluftsventilation

Vi har ett lågt pris för fönsterbyte

Att genomföra ett fönsterbyte innebär ofta att man som bostadsägare kan sänka sina uppvärmningskostnader och få mindre drag i fastigheten. Utöver det får fastigheten även ett utseendemässigt lyft. Inför ett fönsterbyte i Vallentuna ger vi gärna en offert där kostnaden för produkterna och det arbete vi kommer göra framgår.

Du är välkommen att ta kontakt med oss för att få ett pris för fönsterbyte som är helt utan förbehåll eller för att boka ett hembesök. Vi lovar ett väl utfört jobb, hållbara produkter och bra service.

Vi hjälper dig med komplett fönsterbyte i Vallentuna. Vi levererar måttbeställda fönster efter dina önskemål. Boka ett gratis hembesök!