Fönsterbyte Vallentuna

Fönster- och dörrbyten •

Om ROT-avdraget

ROT-avdrag för reparation och byte av fönster

Som privatperson har du rätt till ROT-avdrag om ett arbete ska utföras på ditt hem. Om du behöver hjälpa med reparation eller byte av fönster i din bostad kan du anlita Fönsterbyte Vallentuna och nyttja ditt ROT-avdrag. ROT står för Reparation, Ombyggnad och Tillbyggnad av befintliga byggnader. Sedan 2016 ligger avdraget på 30 % av en maxsumma på 50 000 kronor per person och år. Kravet för att kunna nyttja avdraget är bland annat att du äger bostaden i fråga.

Vilka regler gäller för reparation eller byte av fönster?

Du kan både använda ROT-avdrag om du ska reparera ett befintligt fönster eller om du ska byta ut det helt och hållet. Arbetet gäller för en bostad eller ett fritidshus som du själv äger och det spelar ingen roll om det rör sig om träfönster, takfönster eller PVC-fönster. Däremot omfattar inte ROT-avdraget fönstertvätt eller fönsterputs, då det istället ingår i RUT-avdraget. Fönstren måste sitta på huset eller i nära anslutning till huset.

Boka in ett möte med oss

Om du vill nyttja ROT-avdraget för underhåll eller byte av fönster kan du kontakta oss för ditt fönsterbyte i Vallentuna. Att byta fönster kräver erfarenhet och kunskap, något som vi besitter. Om du vill veta mer om våra tjänster eller ROT-avdraget kan du boka in oss på ett kostnadsfritt besök.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en fönstermontör i Vallentuna som beställer och installerar dina nya fönster och dörrar.

  Adress
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon
  010-4100774

  E-post
  offert@fonsterbytevallentuna.se

  Orgnr
  559089-8796

OM OSS

Vi är en fönstermontör i Vallentuna som beställer och installerar dina nya fönster och dörrar.

Fönsterbytevallentuna.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-4100774

offert@fönsterbytevallentuna.se

Orgnr:
559089-8796