Om oss

Sveriges ledande fönsterbytare

På Fönsterbyte Vallentuna erbjuder vi våra kunder ett fönsterbyte i toppklass. Företaget grundades år 1997 och är i dag ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Vi startade vår resa som ett familjeföretag i Dalarna för över tjugo år sedan. Idag drivs företaget av samma familj men vi erbjuder våra fönsterbytartjänster lokalt i alla Sveriges städer.

Idag är vi ett stort företag som dessutom är en del av ett multinationellt företag. Trots det är vi måna om att fortsätta driva familjeföretaget som vi gjorde från Mockfjärd i Dalarna.

Fönster utvecklade och designade för att klara vårt nordiska klimat

Då vi bor i ett tufft och skiftande klimat är alla våra produkter utvecklade och designade för att passa våra nordiska hus och klara de klimat- och miljökrav som ställs. Vi hjälper dig genom hela processen med fönsterbytet i Vallentuna: från måttagning och planering till färdigt montage.

Certifikat inom fönsterproduktion

Vår fönsterproduktion är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 EQ – Certifikatet garanterat att energimärkningen är tillförlitlig och beviljas av ett ackrediterat certifieringsorgan.

Svensk fönster & dörrkontroll – Detta är fönster- och dörrindustrins egen kvalitetsmärkning. Ett gemensamt system som branschen använder för att godkänna fönster och ytterdörrar på den svenska marknaden.

Vi har P-märkning – En svensk kvalitetssymbol som garanterar att produkten som bär märket minst uppfyller de kvalitetskrav som finns uppställda av EY, i Sverige och branschens egna eventuella krav.

Miljömärkt med Svanen – Svanenmärkta fönster och ytterdörrar är värmeisolerade för att minska energiåtgången. Svanen ställer även krav på träråvara, produktion, energieffektivitet, återvinningsbarhet och de kemiska produkter som används.

Våra produkter är tåliga och klimatanpassade med EverCoat – Ett integrerat väderskydd av pulverlackerad aluminium. Så nära underhållsfritt du kan komma.

Vi rekommenderas av Villaägarna och har även CE-märkning*.

* CE-märket intygar att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök

För att erbjuda dig personlig och anpassad service inleder vi alltid vårt fönsterbyte i Vallentuna med ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hus. Vi är stolta över att kunna erbjuda smidiga och enkla fönsterbyten i Vallentuna.

Hör av dig till oss idag så bokar vi in en dag som passar för ett hembesök. Vi återkommer till dig inom kort!